Kaunite uudised a`la koroona!

Lootus sureb viimasena ja kaunite kool lootis samuti, et huvikoolid saavad tegevust jätkata juba 18.jaanuaril. Aga võta näpust!

Piirangud pikenesid ja seega oli Noorte Muusikateater sunnitud edasi lükkama muusikali “Lumekuninganna” video filmimise, mis pidi aset leidma Lindakivis 18. jaanuaril. Nüüd võetakse see lavastus videosse millalgi kevadel, õppeaasta lõpul – kas mais või juunis.

Üldhariduskoolide avamine pidi toimuma (ehk kontaktõpe üle Eesti) 25. jaanuaril. Millal aga avatakse huvikoolide kontaktõpe, seda pole veel avaldatud – Erahuvikoolide liidu juhatuse inimesed arvavad, et ehk tehakse 1.veebruarist otseõpe lahti.
Lubatakse ka väikest kriisitoetust neile, kes on rentide jm maksmisega hätta jäänud (Kaunite kool s.h)
Kuna toetuste laekumine lükkub kuhugi märtsikuusse, siis otsustas Kaunite kool teha märtsikuu eest ka õppemaksu soodustuse 50%, ehk et nüüd jaanuaris, kus tunde peaaegu pole olnudki, makstakse täisraha, aga märtsi eest selle kompensatsiooniks pool raha.

Kuidas Kaunite kool edasi töötab – eks osaliselt kaugjuhtimisega, aga osaliselt ka lubatud 1+1 piires – see on nii, et õpetaja ja laps kahekesi tunnis.
Igale rühmale tulevad juhtnöörid õpetajatelt meilide teel ja olge varmad neid lugema ja sealt juhinduma.

Kui veel vahe pikemaks läheb, siis juhtub see, et kevadised etendused ei saa valmis.

Comments are closed.