Suurte lootustega uude aastasse ja semestrisse!

Aasta viimastel päevadel on paslik soovida uute ettevõtmiste õnnestumist ja suurte soovide täitumist uuel aastal.
Täna me soovime kõik kõigepealt üht – et pandeemia taanduks ja kõik saaksid hakata jälle normaalset elu elama – et lapsed saaks kooli, vanemad tööle, saaks õhtuti teatrisse, kontserdile või kinno minna ja Kaunite kool soovib, et saaks omi lavastusi jälle kord esitama hakata – kõik muu sinna juurde.

Nagu kirjutatud on – ei või huvikoolid uuel semestril tööd alustada enne 18.jaanuari, mis sunnib plaanitud asjad, mõned juba kord lükatud, veelgi edasi lükkama või muul moel avaldama.

Nii etendub tuttuus jõululugu “Päkapikkude salatehas” (libreto Mark Oja, muusika Hille Savi, lavastaja Johanna-Elise Kabel) Lasteteatri vanema rühma esituses järgmistel – 2021a jõuludel ja ei toimu 14. jaanuaril Lindakivis.

“Lumekuninganna” (autor ja lavastaja Janika Sillamaa) Noorteteatri muusikal – võetakse aga videosse – kas plaanitud etenduse päeval 18.01 või hiljem, vastavalt viiruse aktiivsusele ja valitsuse ettekirjutustele.

Mudilasteatri “Lilleprintsesside jõuluseiklus” võetakse samuti videosse, aga plaanitust nädal või paar hiljem.

NB! Info hakkab täienema! Seepärast jälgige nii kodulehe uudist kui ka e-posti ja FB!

Vaatamata kõigele on uuel semestril tulemas vahvad ettevõtmised, millega hakatakse tegelema kohe kui kool lahti läheb ja eelmised asjad on lõpetatud.
Tuletame siinkohal meelde, mis koolil kevadsemestriks plaanitud on:

Mudilaste Laulu- ja näitering ning Mudilasteater toovad mais lavale mudilasmuusikalid – vastavalt “Lumivalge ja Roosipuna” ning “Okasroosike” (mõlemad seab lavale Kaari Sillamaa).

Lasteteatri noorema rühma esituses tuleb ettekandele räppmuusikal “Kolikambri müsteerium” (autor Kaari Sillamaa, lavastaja Katre Jaani), suvel saab seesinane teos kohe ka filmiks, mis autori sõnul tuleb lavaversioonist pikem ja põnevam.

Lasteteatri vanem rühm saab jälle uhiuue lavaloo – koolimuusikali “Intriig” (libreto Kaari ja muusika Janika Sillamaalt, lavastaja Hille Savi).

Ning Noorteteater hakkab kõrvuti sotsiaaldraama “Katki” (autor ja lavastaja Kaarel Orumägi) filmivõtetega valmistama ette muusikali “Väike õuduste pood” (orig. “Little Shop of Horrors”, libreto H. Ashman, muusika A. Menken, eesti k. Tõnu Oja, Villu Kangur), mis on Kaunite-kooli teatriajaloos esimene väljast sisse toodud lavatükk, mille esitamisõigus 8-le etendusele on juba olemas.
Lavastama hakkab seda Kaarel Orumägi, muusikajuht on Janika Sillamaa, koreograaf Johanna-Elise Kabel, kunstnik Villu Feldberg. Etendused toimuvad aprilli lõpus.

Nii et suured tegemised on ees ootamas!
Head vana aasta lõppu ja kohtumiseni uuel aastal!

Comments are closed.