Uudised Kirjastus Virgolt!

Ei ole midagi uut siin päikese all – kevad tuleb ikka pärast talve – olgu pandeemia või ärgu olgu!
Seega nagu aprillikuule sobilik, ilmus Kirjastus Virgol trükist üks helgekõlaline ja kevadine lugu – Laulumäng “Imeline Muna”, kus ühes raamatus koos nii libreto, laulude noodid, fotoillustratsioonid kui ka tagakaane taskus CD, nagu Kaunite Kooli repertuaari väljaannetel ikka käib.
Umbes 4 aastat tagasi, kui rõõmus kevadnäidend kirjutatud sai, kogus see populaarsust paljudes lasteaedades Tallinnas ja Harjumaal ning uuriti siis üsna kohe, et kas “munast” raamat ka tuleb, et ise – lapsed ja kasvatajad koos – seda esitada saaksid.
No nüüd “Imeline Muna” ongi tulnud! Hind 15.- ning tutvustus ja tellimine Virgo poe lehel – vaata menüüribal üles ja paremale!

Järgmiseks teatame, et kevadine “hinnasula” on samuti saabunud. Muusikaliraamatud “Tuhkatriinu”, “Rokkivad detektiivid” ja “Mardisandi seiklused Kadrilinnas” maksavad nüüd kõik vaid 12.- koos CD-ga, mis tagakaane ümbrikus.

Pikalt sai oodatud ka aega, mil pikeneb nende Kaunite Kooli filmide nimekiri, mida saab alla laadida.
Nüüd ongi rõõm öelda, et downloadida saab 5 filmi rohkem kui varem (enne olid müügil ainult DVD-d). Need filmid on: “Rapuntsel”, “Müllersonide ainus sugulane”, “Karukihv”, “Aaroni saar” ja “Alice Imedemaal”

Veel annab Virgo pood teada, et otsakorral olevad väljaanded “Ema on pai” – laulik ja CD (esimene osa v.a.2006) ja Muusikaliraamat “Lumivalgeke” – on taas trükkimisel ja peatselt on neid jälle võimalik endile soetada.

Pikalt koroona süül oma valmimisaega oodanud “Merineitsi” muusikaliraamat läheb ka lõpuks tegemisele ja peaks trükisoojalt saabuma maikuu alguseks.
Kõik uued ja vanad tooted saate aga ise üle vaadata otse Virgo poe lehel lkkk.ee/pood

Comments are closed.