Keelatud südame lugu

Oli kord noor kunstnik, kes pidi Haldjatemaa õppenõukogule esitama eksamitööks Nukukese. Noor kunstnik tegi oma tööd hoole ja armastusega ja Nukuke tuli välja armas ja kena. Aga siis tegi noor kunstnik midagi täiesti keelatut – ta pani Nukukesele sisse ka südame! Nii läks meie Nukuke karmi inimeste maailma, kus teised nukud ja muud mänguasjad olid teistsugused – nad olid südametud!
Mis Nukukesest sai ja milliseid läbielamisi koges – räägibki Kaunite-kooli Noorteteatri seekordne jõululugu “Nukukese jõuluöö”, mille algmaterjal pärineb Silvia Rannamaa lastejutustusest “Suur mäng”.
Libreto ja muusika on kirjutanud Kaari Sillamaa, lavastaja, muusikajuht ja kunstnik on Janika Sillamaa ja koreograaf on Kertu Raja.
Nukukese osas on Hannelore Karmel Juurikas.
Lugu etendub kolmel korral Salme KK keldrisaalis Leelo – 26.11 kell 19.00 ning 27.11 kell 14.00 ja 19.00. Piletid hinnaga 5.- (täispilet) ja 3.- (lapsed ja pensionärid) on müügil Kaunite koolis ja tund enne algust kohapeal.

Comments are closed.