Festival õnnestus igati!

Kaunite-kooli korraldatud Ülevabariigilisel 11. Laste ja Noorte Muusikateatrite Festivalil mängiti 13 väiksemat ja suuremat lavateost Salme Kultuurikeskuse kolmes erinevas saalis. Traditsiooniline kirss tordil oli nn “staarmuusikal” “Saabastega kass”, kus staarkülalisteks Venno Loosaar, Kristjan Kannukene, Maia Vahtramäe ja Reet Paavel.
Lavastusi hindas auväärne žürii koosseisus Fatme Helge Leevald, Ele Millistfer, Alar Haak, Eneli Rüütli, Katrin Mandel (artistinimega Kate), Lizeth Wolk ja Anne-Liis Puhk, kes tõstis esile õnnestunud laulu ja tantsu rolle ning ka säravaid karaktereid ja häid ansamblimänge.
Ka Kaunite etendused märgiti hulgaliste auhindadega, Festivali GRAND PRIX pälvis aga Tartu Laulustuudio Fa-diees muusikali “Muinasjutt klaaskuulist” eest.
Kõiki ülejäänud tulemusi saab lugeda www.lkkk.ee/festival lingist.

Comments are closed.