Tulekul galakontsert “Tähti puutudes”!

Iga mõne aasta tagant astuvad Kaunite Kunstide Kooli õpilased üles  repertuaariga, mis ei ole oma kooli lavadel maha mängitud vaid on kirjutatud ja esitatud suurtel teatri- ja kontserdilavadel nii kodumaal kui ka ülemaailmselt. Paljud mäletavad veel hästi Rahvusvahelisele Muusikapäevale (1. oktoober) pühendatud kontserti “Muusika ja meie”, kus õpilastega koos laulsid laval lisaks Getter Jaanile ja Janika Sillamaale ka Koit Toome ja Uku Suviste. Varasemast ajast on lastega kontserdilaval laulmas käinud ka Ivo Linna, Maarja Liis Ilus, Kare Kauks, Kaido Suss, Sulliwan jt., muusikalides on õpilased saanud aga koos üles astuda veel rohkemate lauljatega (Marju Länik, Siiri Sisask, Maarja Kivi (Maria Roxx), Lauri Pihlap, Eda Ines Etti, Tanel ja Gerli Padar, Tanja Mihhailova, Mikk Saar, Silvi Vrait, Erik Meremaa, Kaire Vilgats, Pirjo Levandi, Katrin Karisma, Mait Maltis jpt), näitlejatega (Hele Kõrve, Elle Kull, Taavi Teplenkov, Tõnu Oja, Tarvo Krall, Tanel Saar, Emil Rutiku, Andres Ots, Merle Talvik jpt) ja ka ajakirjanikega (Reet Linna, Stella k. Wadobsky)
Nüüd on mõne nädala pärast, täpsemalt 16.märtsil, oodata uut kontserti, kus tähtnimedeks loojad, esitajad ja/või ka kuulsate lugude sünnilood ja esietendused/linastused – seega “1” ja “6”-ga lõppevad aastanumbrid.
Laval hakkavad kõlama ABBA, Michael Jacksoni, Freddie Mercury, Andrew Lloyd Webberi, aga ka Gunnar.Grapsi, Silvi Vraidi, Priit Pajusaare jpt tuntud muusikute laulud.
Väiksemate laulusõprade suureks rõõmuks tuleb esitusele ka Elsa laul “Olgu nii” multifilmist “Lumekuninganna ja igavene talv” Getter Jaani ja lastekoori esituses. Lisaks Getterile laulavad ja/või tantsivad koos õpilastega ka pedagoogid: Ele Millistfer (kaunite-kooli endine õpetaja), Janika Sillamaa, Kaarel Orumägi, Hille Savi, Gerda Lukkonen, Siiri Pappel, Katre Jaani ja Andrus Roos (kaunite-kooli endine õpetaja) – viimased on andnud lubaduse seda galakontserti ka konfereerida.
Otse loomulikult võtab laval kohad sisse ka livebänd, kes tuttavaks saanud juba “Salme”-muusikali tegemise ajast.
Kuna on Eesti Vabariigi sünnipäeva nädal, siis on sel ajal piletid soodusmüügis – lugege aga hoolsasti oma e-kirju ja leiate saaliplaanid ja broneerimisõpetused kiiresti!

Comments are closed.