Maailma esietenduse teine katse!

Kui kerida Kaunite Kooli uudiste leht ajas tagasi, siis 29.novembril 2020 aastal leiate uudise pealkirjaga
Maailma esietendus “Päkapikkude salatehas”
Nagu tänast pealkirja lugedes isegi arvata võite – toimus etenduse edasilükkamine koroona tõttu.

Nüüd on meil julgust see jõululugu uuesti välja kuulutada ja hoiame pöialt, et etendused seekord toimuda saaksid.

Seega tuleb maailma esietendus “Päkapikkude salatehas” 2. detsembril 2021 aastal Lindakivi Kultuurikeskuses kahel korral – ennelõunal algusega kell 12.00 ja õhtul kell 19.00.

Nagu kõikjal kultuuriüritustel täna, on ka sellele etendusele tulijatel, kel vanust 18 ja enam, vaja ette näidata lisaks teatripiletile tervisetõend ja ID-kaart või muu pildiga dokument.

Loo päkapikkudest, õest-vennast, kes nende salatehasesse satuvad ning pahalastest-skepsistest kirjutas valmis Kaunite vilistlane ja tänane õpetaja Mark Oja, lavastaja ja koreograaf on Kaunite vilistlane ja tänane õpetaja Johanna-Elise Kabel ning muusika autor ja muusikajuht on samuti Kaunite vilistlane ja tänane õpetaja Hille Savi.
Ja ega tea – äkki laulavad ja tantsivad ja rolle mängivad päkapikkude loos juba samuti tulevased Kaunite õpetajad, lavastajad, muusika- ja tantsujuhid.
Kunstnik Riina Andresen küll vilistlane ei ole, aga on Kaunite Kooli Muusikateatrile on ta teinud mitmeid vahvaid lavakujundusi ning töötubades õpilastele ka omi tarkusi jaganud.

Nüüd aga kerige uudiseid aasta jagu tagasi ja lugege edasi – millest “Päkapikkude salatehases” juttu tuleb
ning siis võib juba hakata etendustele ka pileteid soetama.
Neid müüb Piletilevi ja kes eriti mugav on, võtke ühendust Kaunite Kooli etenduste müügijuhi Janne Raavikuga, kes jagab kõige täpsema info, valib parimad kohad ja saadab piletid Teile ka koju kätte e-postiga.
Kontaktid järgmised – telefon 53345441, e-post janne@jasuri.ee

Comments are closed.