„Lumekuninganna“ lükkub veelgi!

Ei saa sest Koroona-Covidist lahti!

„Lumekuninganna“ maikuusse plaanitud etendused lükkuvad nüüd 30. novembrilt 18.jaanuarile 2021a – toimudes ikka Lindakivis ning ikka kell 12.00 ja kell 19.00.
Kehtivad samad piletid!

Kuidas siis nii, teatrites ju etendused toimuvad – pahandavad mõned. Väga õige, et lükkub, sest see on kõigile ohutum – kiidavad teised. Kaunite Kool pöördus nii telefonitsi kui ka kirja teel nii Haridusministeeriumi kui ka Terviseametisse ja ametlik vastus oli see, et Kaunite Kooli Muusikateater siiski teatrite hulka ei kuulu vaid on ikkagi huvikool, seepärast ka allub ta seadusele, mis on pandud huvikoolidele – pandeemia ajal.
Esineda saaks küll, kui kõigil näitlejatel oleks visiirid ees, 2 meetrit vahet ja mitte rohkem kui 10 inimest korraga laval. Aga küsimus pole ju ainult laval olemises vaid ka garderoobides ja grimmitoas, vahekäikudes ja kulisside taga.
Niisiis – poleks mahtunud nagunii!

Õnneks on muusikali sama lavastus siiski lavale jõudnud – enne koroonat veebruaris. Vajadus lisaetenduste järele tekkis siis, kui tulid kirjad sisuga – palun tehke veel, sest meie kooli A-klassid said näha ja B-klassid ei mahtunud saali!
Nii otsustatigi veel korrata – mais, aga selleks ajaks oli kogu maailm juba suletud!

Muusikali kohta saab lugeda ka varasematest uudistest, mis ilmunud 13.jaanuaril ja 9. novembril

Comments are closed.