Parim huvikool aastal 2016

16.detsembril jagati restoranis Gloria tublidele noortega töötavatele kollektiividele (ühingutele, omavalitsustele jt) tunnustusi – aukirju ja meeneid. Meie Laste Kaunite Kunstide Kool oli samuti esitatud kandidaadiks saamaks (või siis ka mitte) parima huvikooli nimetust – ja õnnestuski!
Auhinda käis vastu võtmas Kaunite kooli direktor Kaari Sillamaa.
Väga tore oli ka see, et väikese kontserdi andsid samuti lauljad Kaunite Kunstide Koolist. “Pöial-Liisi kurb laul” samanimelisest muusikalist kõlas Annaliise Anvelti esituses – laul oli võetud kavasse kui kooli kõige esimese muusikali hitt. Karoliina Lepik ja Carolina Nellis astusid üles Pärlikese ja printsess Claudia duetiga “Vahel juhtuvad imed” muusikalist “Merineitsi” ning Kaarel Orumägi, näidates, et meil ka õpetajad oskavad hästi laulda mitte vaid õpilased – esitas printsi laulu “Ava silmad kallis” muusikalist “Lumivalgeke”.
Auhindu andsid kätte Harju maavanem Ülle Rajasalu ja noorsootöö nõunik Anne Martin. Üritust konfereeris Norman Salumäe.
Palju õnne kõigile õpilastele, õpetajatele ja ka lapsevanematele. Oleme kindlasti sama loomingulised, produktiivsed, töökad ja andekad ka edaspidi!

Comments are closed.