Suvi on jätkuvalt värvikirev!

Kaunite-kooli teatrisuvi on olnud värvikirev ja teguderohke ning jätkub samas vaimus ka alanud augustikuus. Vaadates tagasi, on rõõm õnnestunud laagritest, kus juunikuus õpiti 28 lapsega ära Linnalaagri raames lastemuusikal “Rapuntsel” ja juulikuus noortega röövlimuusikal “Puujala ja Ükssilma sõda”. Tore on ka restorani Al Bastione pakkumine läbi suve esitada 5-l pühapäeval hommikuti peredele vabaõhuetendusi, mis 3-l korral juba ka toimunud on – muinasjutt-muusikal “Lumivalgeke” (lavastaja Janika Sillamaa, nimiosas Loora-Eliise Kaarelson) kahel ja “Puujala ja Ükssilma sõda” (lavastaja Gerda Johnson, nimiosades Hille Savi ja Kaarel Orumägi) ühel korral. Viimase juurde tuleb ära märkida ka, et tegu oli laagrimuusikaliga, mida õpiti Vääna mõisas laagerdades ja kohapeal ka 3-l korral enne Tallinna publikule ülesastumist ette kanti.
Aga tulles tagasi veelgi Al Bastione juurde, siis hetkel käib juba maailmakuulsa muinasjutu “Tuhkatriinu” muusikaliks lavastamine, mis kantakse samal õuelaval ette samuti 2 korda – 14. ja 28. augustil. Lavastaja sedapuhku Hille Savi, nimiosas Linda Ellen Toom.
Teinegi linnalaager on veel ootamas – nimelt “Keisri uued rõivad”, mis leiab aset Salme KK-s ja kuhu hetkel veel on isegi 2 vaba kohta.
Veel võib Kaunite-kool uhkusega öelda, et Birgitta festival on pöördunud õpilasnäitlejate leidmiseks meie poole ja nii astuvad 7 laste- ja noorteteatri neidu-noormeest 2-l korral üles – 18. ja 19. augustil Pirita kloostri varemetes W.A. Mozarti Reekviemil põhinevas muusika- ja draamalavastuses “REEKVIEM ja elu enne…”. Projekt on rahvusvaheline, selles osaleb muusikuid Eestist, Belgiast, Lätist ja Saksamaalt, meie õpilased Karl Mattias Pärloja, Hugo Luca Tigane, Viona Vipper, Eva Maris Küngas, Rauno Jonas Küngas, Eliis Rebane ja Alice Trükmann on käinud juba mõnda aega proovides Belgia lavastaja Joel Lauwersi käe all koos pearolle mängivate Helen Lokuta ja Uku Uusbergi ja paljude teistega.
Ja jällegi – Kaunite kooli suvine tippsündmus – filmilaager, mis on selkorral linale toomas meie juba klassikaks saanud muusikali “Pöial-Liisi” (režissöör-lavastaja Katre Jaani, nimiosas Annaliise Anvelt). Võtted toimusid Harju-Kosel ja juba käib ka montaaž, et jõuda valmis uue hooaja avamiseks 15. septembril.

Comments are closed.