Virgo poes lumiste väljaannete soodusmüük veebruarikuu lõpuni!

Nagu kõik poed, pakub ka Virgo Kirjastuse muusikatoodete pood jõulude ja uue aasta saabumise puhul soodsate hindadega tooteid – seekord lumiste pealkirjade, kannepiltide ja loomulikult ka talvise ja/või jõululise sisuga.
Loeme need siinkohal üles ka – filmid: “12 kuud” hinnaga 5.- allalaadimine ja 7.- DVD (tavahinnad vastavalt 6.- ja 9.-), “Lumeeit” hinnaga 7.- allalaadimine ja 10.- DVD (tavahinnad vastavalt 9.- ja 12.-) ja “Lumekuninganna” hinnaga 7.- allalaadimine ja 10.- DVD (tavahinnad vastavalt 9.- ja 12.-).
CD-d: “Lumivalgeke” kuuldemäng hinnaga 5.- (tavahind 10.-), “Lastelaulud muusikalidest ja laulumängudest” hinnaga 4.- (tavahind 8.-) ja “Koerhaldjas Mia” hinnaga 3.- (tavahind 8.-).
Ja raamatud: “Lumivalgeke” muusikaliraamat libreto, nootide ja CD-ga tagakaane vahel hinnaga 7.- (tavahind 10.-) ja “Inetu pardipoeg” laulumänguraamat libreto, nootide ja CD-ga tagakaane vahel hinnaga 5.- (tavahind 10.-).

Vaata Jõulumüüki siin!

Nii et olete oodatud ostma Kaunite Kooli muusikateatrite muusikalist repertuaari lugemiseks, kuulamiseks, ise laulmiseks, aga eriti jõulukingiks kallile inimesele!
Ostmiseks muudkui aga klikkige üleval menüüs Virgo poe peale ning juba poes olles vaja leida soodustooted üles vastavalt kas filmide, CD-de või muusikalide riiulilt.
Ostmiseks pange kaup ostukorvi ja sealt õpetab leht juba edasi.
Head uuta aastat!
soovib Kirjastus Virgo

Comments are closed.